Puur Eigen Wijze
 
coachingpraktijk

Coaching

Transformatief coachen

Middels transformatief coachen kan ik een luisterend oor aanbieden waarbij we samen op weg gaan naar:

  • je zoektocht naar je eigen zijn
  • te helpen groeien als persoon
  • leren vertrouwen op je gevoel, intuïtie en eigen kunnen
  • zoektocht naar het doel in het leven
  • andere inzichten te krijgen
  • op een andere manier te gaan denken, buiten de nu gebruikelijke en opgelegde kaders van het geconditioneerde leven
  • gesprekken met diepgang om jou in jouw eigen kracht te laten komen.


Zelfhelend vermogen ontdekken en ontwikkelen

Leren om je eigen zelfhelend vermogen aan te spreken en te verbeteren. Dit kan door middel van oefeningen, maar ook voeding, theeën en tincturen. Theeën en tincturen kan ik voor je maken, maar nog liever leer ik je om ze zelf te maken.


EMDR

EMDR wordt gebruikt voor het verwerken van trauma's. De afkorting staat voor Eye Movement Desensitization Reprocessing. Bij een EMDR behandeling wordt de emotionele lading bij een heftige herinnering te vermindert.


Access BARS

Access BARS is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd. Het lichaam wordt in staat gesteld om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.


EFT

Emotional freedom technique. Deze ademhalingstechniek verwijdert blokkades. Het is een krachtige zelf toepasbare trauma verwerkingstechniek.


Sensorische informatieverwerking

Via SP-NL sensory profil herziene Nederlandse editie met name gespecialiseerd in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De afgelopen 5 tot 10 jaar zie ik steeds meer kinderen die ook hoog scoren op deze lijsten. Hierbij rijst bij mij steeds meer de vraag zijn er steeds meer kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblemen of is er iets anders aan de hand? De kinderen van deze tijd lijken steeds prikkel gevoeliger te worden en lijken steeds meer “problemen” op school en evt. thuis te ervaren.


Sherborne-therapie

Sherborne-therapie is een bewegingspedagogiek gericht op het stimuleren van de ontwikkelingsmogelijkheden van een kind of volwassene door middel van beweging. Deze therapie vergroot het zelfvertrouwen bij kinderen. Deze methode werkt aan het basis-vertrouwen van het kind. Door de oefeningen van het kind evt. samen met 1 van de ouders te doen, verbetert het bewustzijn van het eigen lichaam en verbetert ook de hechting tussen ouder en kind.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info