Puur Eigen Wijze
 
coachingpraktijk

Over mij

Mijn naam is Jannie Pannen. Sinds 2023 heb ik een eigen praktijk om mensen te coachen die zoekende zijn naar hun eigen bron, hun eigen kracht. Hierbij is mijn verleden als kinderfysiotherapeute (ruim 20 jaar) een prachtige aanvulling om totaal te kijken en verschillende ontwikkelingsgebieden met elkaar te verbinden, te leven vanuit je hart! 

Door mijn eigen ontwikkelingen en levenservaringen is er in de loop van de jaren een steeds groter verlangen in mij ontstaan om andere mensen in hun zoektocht van het leven te ondersteunen. Terug naar de basis, zelfvoorzienend bezig zijn, de band met moeder aarde en de natuur intensiveren.

Als coach heb ik verschillende mogelijkheden om een eventuele transformatie te kunnen bewerkstelligen.

Mijn missie

De laatste jaren heb ik sterk het het gevoel meer voor mensen te kunnen betekenen dan wat ik  binnen de kinderfysiotherapie kon.  De laatste 15 jaar heb ik in mijn eigen bewustwordingsproces veel inzichten gekregen waar ik nu weer andere mensen mee kan helpen.  Hierbij ben ik een bruggenbouwer en pionier voor mensen die nu met hun eigen bewustwordingsproces bezig zijn. Mensen die zoekende zijn. Zoekende naar hun eigen ik, hun eigen bron, maar ook naar hun doel in het leven. Hun levensdoel, hun missie. Door mijn eigen proces, als ervaringsdeskundige met de nodige kwaliteiten als o.a.  helder wetend en helderhorend kan ik jou wellicht helpen in jouw zoektocht. Hierbij heb ik meerder tools tot mijn beschikking.

Waarom een praktijk?

Ik zie zeker de afgelopen 3 á 4 jaar steeds meer, met name jonge, mensen die vastlopen in de huidige maatschappij, in hun werk, op school etc. Mensen die denken: is dit het nu……. Mensen die veelal niet meer verbonden zijn met hun eigen zijn, hun eigen bron. Zo werd Puur Eigen Wijze geboren, om jou te helpen. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info